Rosa bandet

söndag 7 november 2010

Äppelhattar

Idag har jag gjort himmagjord äppelchutney efter att ha ätit det igår på Österlens mysigaste höstresaurang nämligen Kärnhuset på Kiviks musteri. Igår åt jag det till fläskfilé men det smakar även gott till fisk, speciellt kvällens ugnsbakade senapslax ala anna. Jag passar även på att skicka tack-kramar till mina föräldrar för alla goda  Ingrid-Marie höstäppel, som passar superbra till allt.
Kiviks Musteri
Jag hittade ett mönster på gulliga hattar som satt som en smäck på Äppelchutneyburken.

2 kommentarer:

  1. Vad flitig du är både äpplechatni och burkhattar. kan tänka att den blev god. Hatten är super söt.

    Ps jag tycker att du ska ändra inställningne ang kommentera så fler kan kommentera utan att ha ett "konto" hog blogger.

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset vännen!!
    Ja hatten gick jättefort att virka men d beror ju förstås lite på hur stort lock man har på burken... ;)

    SvaraRadera